Onnistuu.fi on nyt Visma Sign

Mistä muutoksessa on kysymys?

Visma Solutions Oy osti 30.6.2016 onnistuu.fi-palvelua tuottavan Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n. Palvelua kehitetään edelleen nimellä Visma Sign.

 

Miten muutoksen välittömät vaikutukset voi tiivistää?

Palvelu jatkuu ennallaan uudessa osoitteessa. Palvelun edelleen kehittäminen nopeutuu. Hinta laskee.

 

Yrityksemme on onnistuu.fi-käyttäjä. Mikä muuttuu?

Visma Solutions Oy jatkaa Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n liiketoimintaa kunnioittaen kaikkia sopimuksia ja sitoumuksia. Palvelusopimuksesi ja muut palveluun liittyvät asiat jatkuvat ennallaan. Jatkossa muutokset ehtoihin tai muihin palveluun liittyviin asioihin tehdään sopimuksen mukaisessa järjestyksessä.

Kaikki palveluun tallentamasi asiakirjat, asetukset ja muut asiat ovat tallessa ja käytettävissäsi Visma Sign -palvelun kautta. Sisäänkirjautumisosoite, palvelun ulkoasu ja tukisivusto muuttuvat. Uusi osoite palvelulle on allekirjoitus.visma.fi.

 

Miten hinnoittelu muuttuu?

Sign-palvelun hinnoittelu on aiempaa edullisempi ja yksinkertaisempi. Tutustu hinnoitteluun tästä.

 

Miten palvelun kehitys jatkuu?

Visma Signia kehitetään jatkuvasti entistä paremmaksi. Saat tehdyt päivitykset käyttöösi osana Sign-palvelua ilman, että sinun tarvitsee tilata niitä erikseen. Uusimpana ominaisuutena allekirjoittajien rooleihin on lisätty  Huoltaja -rooli.

Voit kokeilla uuden käyttöliittymän beta-versiota Sign-selainpalvelussa, kun lisäät kutsuttavia. Valitse ruutu “Käytä uutta allekirjoitusnäkymää (beta)”. Tiedotamme, kun uusi käyttöliittymä päivittyy pysyvästi uuteen ulkoasuunsa.

 

Olen onnistuu.fi-yksityiskäyttäjä. Mikä muuttuu?

Kaikki dokumenttiarkistoon tallentamasi asiakirjat pysyvät tallessa Sign-palvelussa. Jos olet ostanut käyttöösi allekirjoituksia, ne ovat käytössäsi edelleen.

 

Käytämme allekirjoituspalvelua ohjelmointirajapinnan kautta. Mikä muuttuu?

Käytössä olevien rajapintojen toiminnassa ei ole muutoksia. Sekä webservice-API:a että SFTP+XML-API:a kehitetään edelleen, ja saat tiedon uusien versioiden sisällöstä kuten ennenkin. Lisäksi käytettävissä on uusi REST-rajapinta ja kumppanirajapinta.

 

Käytämme verkkolomake.fi-palvelua. Mikä muuttuu?

Palvelu jatkuu entisellään.

 

Tuleeko allekirjoituspalveluun teknisiä muutoksia?

Palvelu kehittyy jatkuvasti, kuten tähänkin asti. Seuraavaksi julkaistaan parannettu dokumenttiarkisto.

 

Mistä saan tukea jatkossa?

Tarjolla on edelleen tuki allekirjoittajille, tuki käyttäjäorganisaatioille ja tuki kehittäjille. Tuen yhteystiedot ovat entisellään ja näet ne verkkosivuiltamme: allekirjoitus.visma.fi/yhteystiedot. Myös kumppanien yhteyshenkilöt ovat entisellään.

 

Jäikö sinulla vielä kysyttävää?

Ota yhteys asiakaspalveluumme esimerkiksi lähettämällä viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Palvelemme mielellämme!

Visma Sign: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti