Sähköisen allekirjoittamisen hyödyt eri käyttökohteissa

Kaupalliset sopimukset

 

 

Myyntisopimukset

Säästä myyjien aikaa ja hoida sopimusten allekirjoitus sähköisesti. Saat hyväksynnän heti asiakkaalta myös etämyynnissä ja epäselvissä tilanteissa sopimus löytyy helposti.

Ostosopimukset

Tallenna ostosopimukset yhteen paikkaan ja varmistat, että maksat sovitun hinnan. Sopimukset ovat samassa muodossa ja helposti saatavilla aina kun tarvitset.

Yhteistyösopimukset

Mahdollista joustava yhteistyö. Sähköinen sopimus siirtyy vaivattomasti osapuolten välillä ja säilyy tallessa molemmilla yhteistyökumppaneilla.

Salassapitosopimus (NDA)

Turvaa luottamuksellisen tiedon säilyminen salassa. Saat juridisesti sitovan allekirjoituksen minuuteissa.

Tilausvahvistukset

Vahvista tilaus ennen maksamista heti kauppatilanteessa. Sähköinen allekirjoitus antaa molemmille osapuolille varmuuden, että tilaus toimitetaan sovituilla ehdoilla.

Vuokrasopimukset

Hoida erilaiset vuokra- ja leasingsopimukset sähköisesti ja tallenna ne yhteen paikkaan. Vartissa valmista, tyytyväinen asiakas ja erittäin tehokas prosessi.

Rahastomerkinnät

Visma Sign varmistaa allekirjoittajien henkilöllisyyden TUPAS-tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Suomen Tilaajavastuu Oy on käyttänyt Visma Signia aktiivisesti jo vuodesta 2013. Tilaajavastuun järjestelmässä uusia vahvoja käyttäjän tunnistuksia sekä allekirjoituksia tehdään noin 500 kappaletta kuukaudessa.

Henkilöstö ja hallinto

 

 

Työsopimukset

Hoida allekirjoitus joustavasti ja vahvista uusi työsopimus ilman ylimääräistä vaivaa. Sopimus on jatkossa helposti työntekijän ja työnantajan löydettävissä.

Yhtiökokoukset

Hoida yhtiökokoukset etänä ilman pöytäkirjan postittamista, skannaamista ja kierrättämistä kaikilla osapuolilla ympäri maata.

Tilinpäätökset

Sähköisesti allekirjoitetut tilinpäätökset voidaan tallentaa ja siirtää taloushallintojärjestelmiin ilman yhtään tulostusta ja skannausta.

Hallituksen kokoukset

Säästä hallituksen jäsenten aikaa ja allekirjoita kokouspöytäkirjat sähköisesti. Aiemmat pöytäkirjat löytyvät helposti sähköisestä arkistosta.

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt nopeasti ja vaikka eri puolilla Suomea. Lataa ja lähetä dokumentti allekirjoitettavaksi. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Työtodistukset

Anna työtodistus sähköisesti. Todistus on työntekijällä tallessa sähköisessä arkistossa ja yritys säästyy aikaa vievältä tulostukselta ja postitukselta.

Verkkoasiointi

 

 

Verkkokauppa

Tunnista asiakkaasi luotettavasti verkossa. Takaat oikean palvelun oikealle asiakkaalle ja vältät mahdolliset korttimaksujen väärinkäytöt.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Hyväksytä käyttöehdot Visma Signin avulla. Allekirjoittajien henkilöllisyys varmennetaan TUPAS-tunnistautumisella tai mobiilivarmenteella.

Valtuutus

Valtuuta tarvittavat henkilöt helposti ja nopeasti. Henkilöt allekirjoittavat dokumentin ja tämän jälkeen valtuutus on juridisesti sitova.

Sopimusten solmiminen

Sähköinen sopimus siirtyy vaivattomasti osapuolten välillä, on juridisesti sitova ja säilyy tallessa sähköisessä arkistossa.

Sopimusten irtisanominen

Varmista hyvä asiakaspalvelu. Tarjoa vaivaton tapa siirtyä asiakkaaksi ja samalla irtisanoa aiemmat sopimukset. Mikäli asiakkaasi haluaa irtisanoa nykyisen sopimuksen, tarjoa siihen moderni tapa.

Sopimusmuutokset

Tuo lisää joustavuutta sopimuksiin ja hyväksytä sopimusmuutokset sähköisesti. Muutetut sopimukset löytyvät samasta sähköisestä arkistosta kuin alkuperäiset.

Laskutussopimukset

Hoida yrityksen laskutussopimukset kootusti. Hyväksy uudet sopimukset nopeasti, pysy ajan tasalla sopimuksista ja mahdollisista muutoksista sekä tarkastele sähköisestä arkistoa.

Vahinkoilmoitus

Varmista ilmoituksenjättäjän henkilöllisyys heti alussa. Vahva tunnistautuminen mahdollistaa asian tehokkaan käsittelyn.

Todistukset ja sertifikaatit

Lähetä todistukset ja sertifikaatit sähköisesti. Vahvistetut dokumentit säilyvät vastaanottajalla sähköisessä arkistossa.

Yksityishenkilöille

 

 

Valtakirjat

Valtuuta tarvittavat henkilöt esim. myyntiin ja pankkiasiointiin. Lataa ja lähetä dokumentti sähköisesti allekirjoitettavaksi. Allekirjoitusten jälkeen valtakirja on juridisesti sitova.

Kauppasopimukset

Vahvista niin pieni kuin suuri kauppa sähköisesti allekirjoitetulla sopimuksella. Sopimus säilyy molemmilla osapuolilla sähköisessä arkistossa.

Vuokrasopimukset

Helpota vuokrasopimusten hallintaa ja varmista sopimuksen juridinen sitovuus. Vuokralainen ja vuokranantaja allekirjoittavat sopimuksen helposti ja sopimus pysyy tallessa.

Haluatko lukea lisää sähköisestä allekirjoituksesta?

Visma Sign: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti