Visma Sign -kokemuksia:
Suomen Tilaajavastuu Oy

Suomen Tilaajavastuu Oy on hyödyntänyt sähköistä allekirjoitusta jo vuodesta 2013 lähtien. Visma Sign on integroitu Tilaajavastuun omaan järjestelmään, jossa sitä käytetään varmistamaan käyttäjän henkilöllisyys Valttikorttitilauksen yhteydessä.

Toimitusjohtaja Lars Albäck kertoo, että Tilaajavastuun rooli erityisesti kiinteistö- ja rakennusalan yritysten auttajana laajenee de facto -toimittajaksi, kun alan digitalisaatio etenee. ”Luomme toimialaratkaisuja, jotka helpottavat yhteistoimintaa. Tarkoitus on olla tulevaisuudessa merkittävä eurooppalainen peluri kiinteistö- ja rakennusalan luotettavan tiedon osalta, ja tehdä tämä yhteistyössä muiden tahojen kanssa.”

Sähköinen allekirjoitus aktiivisessa käytössä

Tilaajavastuun järjestelmässä uusia vahvoja käyttäjän tunnistuksia ja allekirjoituksia tehdään noin 450 – 500 kappaletta kuukaudessa. Tunnistus tehdään Valttikortti-tilauksen yhteydessä. Valttikortti on sähköinen henkilötunniste, joka toimii työntekijöiden avaimena työmaalle. “Työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti”, Albäck kertoo.

Visma Signin integraatio on tuonut selkeää etua Tilaajavastuulle. ”Olemme saaneet tämän erittäin tietoturvakriittisen prosessin toimimaan jouhevasti ja integraatio prosessiimme toimii erinomaisesti”, Albäck kehuu ja lisää: ”Yhteistyö Visman kanssa on ollut erittäin toimivaa, ja olemme kokonaisuudessaan tyytyväisiä ratkaisuun”.

< Takaisin Signin etusivulle

tilaajavastuu-visma-sign-asiakas

Faktalaatikko

Suomen Tilaajavastuu Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita. Tilaajavastuun palvelut helpottavat yritysten hallinnollisten velvoitteiden hoitamista ja lisäävät yritystietojen luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä: tästä esimerkkinä tilaajavastuutiedot sähköistävä Luotettava Kumppani -palvelu. Tilaajavastuu on kiinteistö- ja rakennustoimialan työnantajajärjestöjen kokonaan omistama yhtiö.

www-sivuille >

Visma Sign: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti