Visma Sign Forms
Helppo, sähköisesti allekirjoitettava verkkolomake yrityksille

vis-tyoaika

Nopea ja helppo

Visma Sign Formsilla luot ammattimaisen verkkolomakkeen, ilman koodaustaitoja, minuuteissa. Saat lomakkeen käyttöösi heti luonnin jälkeen.

vis-automatisoitu_kirjanpito

Useita käyttötarkoituksia

Tilauslomake, ehtojen hyväksyntä, valtakirja, hakemus tai minkä tahansa muun allekirjoitusta tarvitsevan lomakkeen luonti onnistuu helposti.

vis-sahkoinen_allekirjoitus

Edullinen ja turvallinen

Visma Signilla voit luoda verkkolomakkeita tarpeesi mukaan, rajattomasti. Maksat vain saamastasi hyödystä eli allekirjoitetuista lomakkeista.

Luo parempi asiakaskokemus

Sähköisesti allekirjoitettava lomake tekee asioinnin asiakkaallesi, kumppanillesi ja työntekijällesi helpoksi. Lomake on käytettävissä missä vain, milloin vain ja sillä laitteella, jota on mieluisinta käyttää. Lomakkeen tiedot ovat heti käytettävissä yrityksessäsi tai yhdistyksessäsi, joten asiakas saa tarvitsemansa palvelun nopeasti. Verrattuna paperilomakkeisiin tai tulosta – allekirjoita – skannaa – lähetä –käytäntöön saat asiakkaan asiointikokemuksen hetkessä tälle vuosituhannelle.

VismaSignForms

Ketterämpää liiketoimintaa

Sähköinen lomake nopeuttaa lomakkeen täyttäjän ja tietojen käsittelijän työtä huomattavasti. Sähköistä hetkessä myynnin, henkilöstöhallinnon, ostojen, asiakaspalvelun ja hallinnon lomakkeet ilman erillisiä tietojärjestelmäprojekteja. Voit luoda lomakkeita tarpeesi mukaan, minuuteissa, ja maksat ainoastaan allekirjoitetuista lomakkeista.

Usein kysyttyä

Käyttö

 • Mikä on sähköisesti allekirjoitettava lomake?
  Sähköisesti allekirjoitettavalla lomakkeella tarkoitetaan lomaketta, jonka käyttäjä täyttää sähköisesti esimerkiksi verkkosivujen tai suoralinkin kautta. Jotta lomakkeen täyttäjä voi allekirjoittaa lomakkeen, täytyy hänen tunnistautua esimerkiksi pankkitunnuksien avulla (vahva tunnistautuminen).
 • Miten pääsen luomaan Sign-verkkolomakkeita?
  Kaikki Visma Signin yrityskäyttäjät voivat luoda Sign-verkkolomakkeita ilman mitään lisämaksua. Kirjaudu sisään Visma Sign -palveluun ja valitse päävalikosta “Luo verkkolomake”.
 • Miten verkkolomake tehdään?
  Verkkolomake rakennetaan helpon ’raahaa ja pudota’ -editorin avulla (Drag & Drop). Et siis tarvitse ollenkaan koodausosaamista tai aiempaa kokemusta verkkolomakkeiden luomisesta.

Tunnistautuminen

 • Onko lomakkeet sitovia? Voinko käyttää lomaketta esimerkiksi sopimusten solmimisessa?
  Kyllä voit! Sähköisesti allekirjoitettu lomake on juridisesti täysin sitova. Lomakkeen lähettämisen yhteydessä tapahtuva vahva tunnistautuminen toimii samalla tavoin kuin esimerkiksi käyttäjän tunnistautuessa verkkopankkiin. Käyttäjä siis jättää lomakkeeseen oman sähköisen puumerkkinsä.
 • Mitä henkilötietoja voin käyttäjästä kerätä? Miten tiedot pidetään turvassa?
  Lomakkeen allekirjoittamista varten lomakkeen täyttäjältä kysytään henkilötunnus täydellisenä. Sitä ei tallenneta lomakepalveluun, vaan se poistetaan heti allekirjoituksen jälkeen. Lisätietoja Visma Sign -palvelun tallentamista tiedoista löytyy: https://allekirjoitus.visma.fi/download/visma_sign-rekisteriseloste.pdf Jos keräät lomakkeilla arkaluonteisia henkilötietoja tai muutoin luottamuksellista tietoa, on syytä valita lomakkeen asetuksissa ettei sitä lähetetä allekirjoituksen jälkeen sähköpostitse. Visma Sign -palvelun sisällä tietojen tietoturvasta huolehditaan palvelun tietoturvasertifikaatin mukaisesti, eikä lomakkeen sisältö näy muille kuin lomakkeen omistavalle yritykselle ja allekirjoittalle.

Hinnoittelu

 • Mistä hinta muodostuu?
  Palvelun hinta on sidottu Visma Sign -hinnastoon. Palvelussa ei ole erillisiä aloitusmaksuja, käyttäjämaksuja tai kuukausimaksuja. Maksat vain tapahtumista eli sähköisistä allekirjoituksista tai käyttäjän täyttäessä lomakkeen onnistuneesti.
 • Maksaako palvelu käyttäjälle?
  Palvelun käyttö on aina ilmainen lomakkeen käyttäjälle eli allekirjoittajalle.

Haluatko lisätietoja yrityksesi prosessien digitalisoinnista Visma Signin avulla? Jätä meille viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Visma Sign: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti